Gambar Kumpulan Gula-Gula

Gambar Kumpulan Gula-Gula

Gambar Kumpulan Gula-Gula

Gambar Kumpulan Gula-Gula

Gambar Kumpulan Gula-Gula

Gambar Kumpulan Gula-Gula

Gambar Kumpulan Gula-Gula

Siapa Gula Gula?

Siapa anggota Gula Gula yang tampil dengan imej seksi ini? Mari berkenalan dengan mereka. Mereka tak anggap penampilan sebagai seksi sebaliknya mengikut arus fesyen masa kini.

Nurfarahin Mohamad Khosaini (Rara), 22, dari Selangor seorang lepasan diploma dalam jurusan Komunikasi dan Media. Anak ketiga daripada lima beradik ini mempunyai minat yang mendalam terhadap muzik sehingga mendorongnya untuk menceburi bidang nyanyian dan menjadikannya sebagai kerjaya sepenuh masa. [Apa yang diperjuangkan Gula Gula?]

Erwina, 23, dari Kota Belud, Sabah dibesarkan di Johor Bahru, Johor. Erwina seorang pengemar muzik sejak kecil lagi. Sejak zaman persekolahan Erwina aktif di dalam pertandingan koir yang dianjurkan oleh sekolahnya. Erwina sekarang pelajar peringkat Diploma dalam jurusan muzik di UiTM.

Rozalia Siteo (Achie), 21, dilahirkan di Keningau, Sabah mula menjejakkan kaki dalam dunia nyanyian sejak berada di bangku sekolah. Selain genre K-pop, graduan jurusan teknologi makmal perubadan itu juga gemar mendengar muzik R&B, jazz, akustik dan balada.

Joyce Antonius (Joy), 21, berasal dari Keningau, Sabah ini boleh bermain gitar, piano dan mencipta lagu. Dia juga pelajar bidang muzik di UiTM.

Nooraishah Ibrahim (Chacha), 22, dari Kuala Lumpur juga sangat meminati muzik dan tarian. Dia mempunyai kelulusan peringkat diploma dalam bidang Pengurusan Perniagaan.

Jenny Lim Mei Mei (Mei Mei), 21, dari Sabah pula berdarah campuran Cina, Thailand dan Kadasan Dusun. Dia masih belajar dalam jurusan rekaan dalaman dan amat meminati bidang nyanyian. Mei Mei juga berpengalaman menyanyi beberapa lagu iklan.

No comments:

Post a Comment