Gambar Pernikahan Khairul Fahmi Che Mat - Leuniey Natasha

Gambar Sekitar Pernikahan Khairul Fahmi Che Mat - Leuniey Natasha

gambar khairul fahmi nikah leuniey

Khairul Fahmi Nikah Leuniey
Khairul Fahmi Nikah Leuniey
Khairul Fahmi Nikah Leuniey
Khairul Fahmi Nikah Leuniey
Khairul Fahmi Nikah Leuniey
Khairul Fahmi Nikah Leuniey
Khairul Fahmi Che Mat telah sah bergelar suami kepada Leuniey.

Pasangan ini telah dinikahkan oleh Imam Mukim Pasir Pekan, Ustaz Ab Ghani Ab Talib di kediaman keluarga Leuniey di Pasir Pekan, Tumpat, di sini, kira-kira pukul 10 pagi Jumaat.

Apek yang mengenakan persalinan baju Melayu berona putih krim itu berkata, dia bersyukur apabila segala perancangan majlis mereka berjalan dengan lancar dan menganggap perkahwinan itu sebagai tanda berakhirnya kontroversi yang membabitkannya dengan Leuniey.

Apek Kahwin


"Alhamdulillah syukur apabila majlis ini berjalan dengan lancar.Perkahwinan ini juga menandakan pelbagai isu kontroversi yang membabitkan saya dan Leuniey sudah tamat, " katanya.

Leuniey telah menerima wang hantaran yang juga dijadikan sebagai mas kahwin sebanyak RM19,000 berserta tujuh dulang hantaran berbalas tujuh dulang daripada pengantin lelaki.

Sebelum majlis pernikahan itu, rombongan pihak lelaki tiba dengan diiringi sepasukan polis trafik sepanjang perjalanan mereka ke kediaman keluarga Leuniey.


Rombongan pihak lelaki yang hadir pada majlis tersebut ialah ibu bapa Apek iaitu Che Mat Hussein 58, dan Bidah Ibrahim, 57, serta lima adik-beradiknya.

Turut hadir ibu bapa Leuniey iaitu Nazri Adnan, 44, dan Norlaila Abu Bakar,45, serta empat adik-beradiknya yang lain.


http://photoimagepics.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment